Eendaagse cursus

Werken met Tilliften

TMC PRO biedt een nuttige en informatieve bijscholingscursus aan over Werken met Tilliften. Dit onderdeel is geschikt voor zorgprofessionals met een kwalificatie vanaf mbo niveau 2.

Je gaat in de bijscholingscursus Werken met Tilliften daadwerkelijk aan de slag met een actieve en passieve tillift. In kleine groepen behandelen we in 4 uur uitgebreid het gebruik van de tillift.

Startdata                                 

LesdagenVrijdag 20 november 2020
LocatieTMC PRO Capelle aan den IJssel
AdresLylantse Plein 1
2908 LH Capelle aan den IJssel
BijzonderhedenAndere data? Bel ons op 010-3163182!

Over de cursus Werken met Tilliften
De bijscholingscursus Werken met Tilliften is een aanvulling op je diploma Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkunde (niveau 4 of 5). De bijscholing Werken met Tilliften duurt 1 dag en beslaat ongeveer 4 uur.

De waarde van de bijscholing Werken met Tilliften
Het certificaat van deze bijscholingscursus geeft meerwaarde aan je kwalificatie. Je hebt aantoonbaar gewerkt aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering. Je hebt je kennis verdiept. Dit is een belangrijke pre voor werkgevers. Je hebt bovendien aangetoond dat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

De bijscholingscursus Werken met Tilliften behandelt de volgende onderdelen:

+ Benaderingswijze
+ Houding
+ Techniek
+ Preventiebeleid
+ Hulpmiddelen

Toelating bijscholing Werken met Tilliften
Deze bijscholingscursus staat open voor kandidaten die minimaal in het bezit zijn van het diploma Helpende Zorg en Welzijn mbo niveau 2.

Toets Werken met Tilliften

Voor deze bijscholingscursus wordt geen toets afgenomen.

Het bewijs van deelname aan deze cursus ontvang je twee weken na de lesdag. Hierop staan alle onderdelen die je behandeld hebt duidelijk aangegeven.

Erkend onderwijs
Wij staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholing. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen en cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

Kosten bijscholing Werken met Tilliften
De bijscholing Werken met Tilliften kost € 225,-. Geen verborgen kosten. Dit bedrag dekt alle kosten, inclusief certificaat en lesmateriaal.