Eendaagse cursus

Wondzorg voor Helpende

De bijscholingscursus Wondzorg voor Helpende van TMC PRO is een ideale aanvulling op je diploma Helpende Zorg en Welzijn. Je leert in deze cursus uitgebreid wonden herkennen en verzorgen.

Startdata                                 

LesdagenMaandag 23 november 2020 van 09:30 tot 16:30
LocatieTMC PRO Capelle aan den IJssel
AdresLylantse Plein 1
2908 LH Capelle aan den IJssel
BijzonderhedenAndere data? Bel ons op 010-3163182!

Over Wondzorg voor Helpende
De bijscholingscursus Wondzorg voor Helpende is een aanvulling op je diploma Helpende Zorg en Welzijn. De bijscholingscursus Wondzorg voor Helpende duurt 1 dag en beslaat ongeveer 6 uur.

De waarde van de bijscholing Wondzorg voor Helpende van TMC PRO
Het certificaat Wondzorg voor Helpende geeft meerwaarde aan je kwalificatie Helpende Zorg en Welzijn (mbo niveau 2). Je hebt aantoonbaar gewerkt aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering. Je hebt je kennis verdiept. Dit is een belangrijke pre voor werkgevers. Je hebt bovendien aangetoond dat je jezelf verder kunt ontwikkelen op mbo niveau 3. Bijvoorbeeld voor de opleiding Verzorgende IG.

De bijscholingscursus Wondzorg behandelt de volgende onderdelen:

+ Hygiënische maatregelen treffen die gelden bij wondbehandeling
+ Verschillende soorten wonden
+ Wond observeren
+ Kwalificatie van wonden
+ Fasen van genezing van de wond
+ Wondbehandeling
+ Decubitus en smetten

Toelating Wondzorg voor Helpende
Deze bijscholing staat open voor kandidaten die minimaal in het bezit zijn van het diploma Helpende Zorg en Welzijn mbo niveau 2.

Certificaat Wondzorg voor Helpende
Aan het einde van de lesdag worden de behandelde onderwerpen getoetst. Indien nodig, is herkansen mogelijk.

Het certificaat ontvang je binnen twee weken na afloop van de bijscholingscursus. Hierop staan alle onderdelen waarvoor je bent geslaagd duidelijk aangegeven.

Erkend onderwijs
Wij staan wij borg voor de kwaliteit en actualiteit van de bijscholing. Het lesmateriaal betrekken we van de erkende opleidingen, waardoor de bijscholing nauw aansluit op de wettelijke eisen die gelden voor het zorgvak. De bijscholingen en cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde docenten die afkomstig zijn uit de zorgpraktijk.

Kosten Wondzorg voor Helpende
De bijscholingscursus Wondzorg voor Helpende kost € 325,-. Geen verborgen kosten. Dit bedrag dekt alle kosten, inclusief maximaal één herkansing en het lesmateriaal.

De belastingdienst vergoedt je studiekosten! 
Iedereen heeft recht op betaalbaar en gedegen beroepsonderwijs. Als je een opleiding of cursus voor jouw (toekomstige) beroep volgt dan mag je alle studiekosten hiervoor fiscaal in aftrek brengen als persoonsgebonden aftrek. Er geldt alleen een drempel van € 250, -. Tot de studiekosten behoren alle kosten die betrekking hebben op de opleiding, zoals lesgeld, examengeld, studieboeken, naslagwerken en overig studiemateriaal.