Over TMC Pro

De kracht van TMC Pro Zorg & Advies is het combineren van zorg en begeleiding met de praktische administratieve zaken in iemands dagelijks leven. Vaak heeft iemand niet alleen persoonlijke verzorging nodig maar komt hij of zij er ook niet uit met het regelen van zijn dagelijkse papierwerk. TMC Pro Zorg & Advies is sterk op beide vlakken en combineert beide voor een totale hulp. 

Lees hieronder meer over TMC Pro

Onze TMC Professionals hebben naast ervaring in de zorg ook ervaring in de financiële dienstverlening. De TMC Professionals hebben binnen gemeenten gewerkt bij het zorgloket. In deze functie kwamen ze er al snel achter dat de hulp die vanuit de officiële instanties geboden werd vaak niet toereikend is. De mensen krijgen vaak alleen te horen waar ze bepaalde zaken moeten regelen maar verder moeten ze het zelf doen. Dit is vaak een moeilijke opdracht voor veel mensen, vooral van niet Nederlandse afkomst of met een bepaalde beperking.

TMC Pro merkte dat er behoefte was aan een duidelijkere begeleiding en vanuit deze behoefte is TMC Pro Zorg & Advies opgericht.